Zsofia & Ties

Zsofia & Ties trouwden met elkaar op 7 oktober 2017. Een bijzondere Zeeuwse bruiloft in Veere met een luxe diner en een feestelijke afsluiting in Kaapduin te Dishoek.

Ze kenden elkaar op deze dag één jaar. Beide woonachtig in Zwitserland, maar Zsofia is geboren in Hongarije en Ties in Nijmegen. Waarom ze trouwen in Zeeland? Omdat ze Veere goed kennen, hij haar hier ten huwelijk heeft gevraagd en ze de kust prachtig vinden!

Bruiloft Zsofia & Ties - Zee
Bas Driessen Photography
Eerste kennismaking via Skype

Ons contact verliep voornamelijk via Skype en Whtatsapp intensief en allemaal in het Engels. Al snel wist ik wat zij belangrijk vonden, welke setting en sfeer ze mooi vonden en hoe de gastenlijst er uit zag. Doordat de families elkaar niet goed kenden en het gezelschap uit 8 verschillende landen kwam, was het belangrijk hier constant rekening mee te houden. Ook moesten er hotels geregeld worden voor alle gasten!

Starten met een lunch bij de Werf

Hoe het programma van de bruiloft er uit zag? Vrijdag 6 oktober vond er een ‘Rehearsel Diner’ plaats waar de twee families elkaar leerden kennen. Zaterdag 7 oktober ben ik als ceremoniemeester gestart met het stylen van De Werf. Hier ontving Ties alle gasten en nuttigden ze 4 kleine gerechtjes als lunch. Ondertussen heb ik het stadhuis Veere gereed gemaakt, waar Zosfia en Ties om 14.00 uur trouwden.

Bruiloft Ties & Zsofia 12
Bas Driessen Photography

Om 15.00 uur kwam het bruidspaar, omringd door familie en vele rozenblaadjes, weer samen bij de Werf. Hier werd de taart (van Zoet Goed Taarten) aangesneden en vloeide de champagne rijkelijk. Op dit moment ben ik naar Kaapduin gereden, waar mijn twee medewerkers al bezig waren. Zij zorgden voor de juist tafelsetting, hingen zo’n 30 lampionnen op en gaven de toffe lichtletters een plekje. Net als bij de Werf en in het Stadhuis Veere stonden hier de prachtige boeketten en tafelbloemen van Joeke Verhoeven Floral Design.

De avond werd feestelijk afgesloten in Kaapduin

Het bruidspaar vertrok om 17.00 uur met alle gasten, naar Kaapduin te Dishoek. Daar werden ze welkom geheten met wijn een een heerlijke ‘Gin Tonic oester’. Na enkele lekkere bites startte het diner, waarna het feest op gang kwam tot de late uurtjes. Met polaroid foto’s, muziek van UWDJ.nl, goede wijnen, bitterballen en veel liefde! Bij aankomst in het hotel, vonden alle gasten een ‘Thank You Bag’ op hun kamer met veel lekkers.

Bas Driessen Photography heeft prachtige foto’s gemaakt van deze bijzondere bruiloft.

Bruiloft Ties & Zsofia 13 Bruiloft Zsofia & Ties - Bruid en bruidsmeisjes Bruiloft Ties & Zsofia 1

Bruiloft Zsofia en Ties - Taart
Zoet Goed Taarten

Wil je meer weten over mijn diensten als weddingplanner en ceremoniemeester? Klik maar! 

Nieuwsgierig naar een andere bruiloft? Klik!