trouwen met SUUS

Weddingplanner

Jullie dromen én fantaseren vast al een lange tijd over de dag van jullie leven. De dag waarin jullie in de schijnwerpers staan en alles naar jullie wensen georganiseerd is. Van de taart tot de fotograaf, van de uitnodiging tot de locatie en van de decoratie tot menukaarten.
Als weddingplanner help ik jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geef slimme tips en maak een uitgebreid draaiboek voor jullie droomdag. Ook neem ik de gehele inrichting en styling van de locatie(s) op mij. Tijdens het huwelijk en het diner en/of feest dat volgt, sta ik ook 100% voor jullie klaar! Ik hou alle details voor jullie in de gaten en jullie kunnen heel de planning aan mij overlaten.


“We hadden enorm veel gepland (brunch, ceremonie, strandwandeling, band, diner, feest) en dankzij Suus verliep alles vlekkeloos. Ze wist ons zelfs meerdere malen te verrassen! Alle gasten waren ook zeer over haar te spreken. Een hele bijzondere en fijne balans tussen professionaliteit en gezelligheid!”
♡ Hanna & Jelmer ♡

Ceremoniemeester

Hebben jullie vooraf alles zelf geregeld, maar willen jullie dat al jullie dierbaren jullie dag optimaal mee kunnen maken. Dan is het inhuren van mij als professionele ceremoniemeester een hele goede optie. Jullie zorgen zelf voor de organisatie en styling van jullie bruiloft en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen jullie en al jullie genodigden optimaal van de dag genieten! Het is jullie de keuze of ik de gehele dag of maar één dagdeel beschikbaar moet zijn! Alles hangt af van jullie wensen.


Voordat wij samen gaan werken maak ik graag eerst kennis met jullie.
Samen ontdekken we jullie wensen en dromen en of het tussen ons klikt!
Een afspraak maken kan telefonisch of per e-mail, kijk op deze pagina voor mijn contactgegevens.

In mijn portfolio lees je over de bruiloften die gepland staan of hebben plaatsgevonden!