events metSUUS

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. De locatie, catering, decoratie. uitnodigingen, noem maar op! Hoe klein of groot het evenement is, het vergt meer tijd dan u denkt. Ook komt er creativiteit, oplossings gericht denken, aansturing en een strakke planning bij ieder evenement kijken. Allemaal aspecten die soms liever uit handen worden gegeven.

Ieder evenement, of onderdeel hiervan, kan aan metSUUS overhandigd en over gelaten worden; publieks-evenementen, cateringpartijen of zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast kan zij als gastvrouw uw gasten bedienen en verwelkomen op de wijze die u wenst. Lees hier meer over haar diensten.

De creatieve brein van Suus, is de kracht achter haar flexibiliteit, organisatorische vaardigheden en uniciteit in haar opdrachten en resultaten. Als event- en weddingplanner houd zij van uitdagingen, kijkt ze naar alle verschillende mogelijkheden en streeft ze uw doelen en wensen na.

Dit biedt de kans om metSUUS ook als freelancer op elk facet en moment als event- & weddingplanner of als gastvrouw in te schakelen, o.a voor de communicatie, de organisatie, als projectleider of voor het ontwerpen van evenementen & bruiloften.


Meer weten over het freelance inhuren van metSUUS? Klik verder of neem contact op metSUUS.