wedding meetup zeeland

Wedding Meetup Zeeland is dé netwerkbijeenkomst voor professionals in de trouwbranche regio Zeeland.

Dit concept is een initiatief van metSUUS en vindt twee keer in het jaar plaats. De inhoud en locatie is per editie verschillend. Iedere editie staat in het teken van ‘meet and learn’. Het doel is om trouwleveranciers samen te brengen, elkaar te leren kennen en hen iets bij te brengen.

Wedding Meetup Zeeland #2
Fotograaf: Josegrafie
24 mei

vond de eerste editie plaats in het Badpaviljoen Domburg. 20 aanwezigen kregen koffie of thee met een heerlijk taartje van Pieindustry. Gastsprekers Esther en Robin van Te Leuk Trouwen gaven, aan de 20 aanwezige deelnemers, een lezing over hun concepten en de trouwtrends van 2018. Roos de Haan van Social me crazy vertelde in haar lezing meer over Instagram en hoe je dit social media kanaal het beste kan gebruiken. Na de lezing vond er een gezamenlijke lunch plaats.
Check hier de foto’s, gemaakt door Gianni Tahitu

1 November

werden 24 deelnemers ontvangen in ZAAL bij Katoen. Deze nieuwe zaal, ook geschikt voor bedrijfsevenementen en bruiloften opende een week eerder haar deuren. Taarten van Heidi had heerlijke donuts gemaakt, die prachtig hingen op de donutwall van metSUUS. Nadat iedere leverancier zich had voorgesteld (door middel van de kletspot), startte Jody Hoogendoorn van Pinacademie haar workshop Pinterest Marketing. Onder het genot van hapjes en drankjes werd de middag afgesloten. Er ontstonden vele leuke gesprekken en de visitekaartjes werden uitbundig uitgedeeld. Iedere deelnemer ontving leuke goodies van onder andere Bruidmagazine en Handmade HeavenCheck hier de foto’s, gemaakt door Josegrafie

Wedding Meetup Zeeland #2
Fotograaf: Josegrafie