Lotte & Martijn

Op 1 september 2017  was ik de ceremoniemeester van Lotte & Martijn.

Na een mooie ontmoeting bij hen thuis, trouwden zij in het Stadhuis van Hulst. Daarna reden zij en de daggasten naar de Boekanier in Nieuwvliet-Bath. Na een familie fotoshoot in de duinen met Saskia van der Eijk, vond er een korte receptie plaats. Dit werd vervolgd door het diner met leuke speeches.

De avondgasten werden om 21.00 uur ontvangen en direct starte DJ Vizzy het feest op! Om 01.00 uur vertrok het bruidspaar naar het hotel, waarna de gasten volgden.

Lieve woorden van Lotte & Martijn:
“Wij hebben Suus gevraagd als ceremoniemeester voor onze receptie, diner en trouwfeest, waarbij telkens alles tot in de puntjes en volgens afspraak (of beter) geregeld was. Vooraf hebben we hiervoor samen een draaiboek opgesteld, een ideale houvast voor zowel ons als Suus. Daarin werd duidelijk afgesproken wat we van Suus verwachten, zo was de feestlocatie prachtig aangekleed naar onze wensen en achteraf ook weer opgeruimd zodat we daar geen omkijken meer naar hadden.
De gehele dag werd de planning opgevolgd en doorlopen, waardoor we als trouwkoppel volledig konden richten op elkaar en de gasten. Daarnaast konden ook alle gasten met volle teugen genieten van de dag, wat voor ons een van de redenen was om voor een externe weddingplanner/ceremoniemeester te kiezen. Tevens kwam de kennis en ervaring van Suus als eventplanner enorm goed van pas bij het organiseren van onze trouwdag.
Suus denkt mee en zit vol creativiteit, waardoor we de puntjes op de i konden zetten wat aankleding en dagplanning betreft. Kortom: wij kunnen Suus aan iedereen met een trouw op komst van harte aanbevelen; het maakt deze toch al drukke dag zo ontzettend fijn en zorgeloos. Suus, dankjewel!”

Lotte & Martijn Lotte & Martijn

Foto’s door Saskia van der Eijk

Ik wil meer weten over de diensten van metSUUS Weddingplanner en ceremoniemeester!

Nieuwsgierig naar een andere bruiloft? Klik!