weddingplanner

Jullie zijn beide druk bezet, besteden overgebleven tijd liever ergens anders aan of jullie hebben geen idee waar jullie moeten beginnen
bij het organiseren van een bruiloft, dan kan ik jullie ondersteunen als weddingplanner. Jullie kunnen zelf de leuke dingen regelen en de rest overlaten aan mij, ideaal toch?

Wat kun je van van mij als weddingplanner verwachten?
– Zoeken en contact leggen met de beste en leukste leveranciers welke bij jullie bruiloft passen (denk aan locatie, fotograaf, videograaf, bloemist).
– Het maken en regelen van het draaiboek. Niet alleen van de trouwdag zelf, maar ook alle verplichtingen die daarbij komen kijken.
– Ceremoniemeester op jullie bruiloft.
– De complete styling van de dag zelf
– Natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie met heel veel plezier naar de bruiloft toe leven
en de dag zelf op een fantastische manier ervaren.

Door middel van een kennismakingsgesprek leren wij elkaar vooraf goed kennen en ontdekken we samen jullie wensen en dromen.
Als het na het gesprek goed klikt dan gaan we samen aan de slag en zorg ik ervoor dat jullie een geweldige dag mee gaan maken.
Klikt het niet? Dat heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt..

Wanneer gaan we een kopje koffie drinken? Neem via dit contactformulier of telefonisch contact met mij op voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak.

Prijzen
Wat kost een weddingplanner precies? Iets wat men vaak als eerste duidelijk wilt hebben. Dat snap ik volkomen. Mijn tarief is gebaseerd op jullie wensen! Tijdens ons kennismakingsgesprek zal voor mij duidelijk worden wat jullie van mij verwachten. Op basis daarvan stel ik mijn tarief samen. Gemiddeld is dit 10% tot 15% van jullie beschikbare budget.