Natascha & Dirk-Jan

Een trouwauto of een ceremoniemeester? Dat was de afweging die Natascha en Dirk-Jan nog moesten maken. Ze zeiden (op 30 december 2017) Ja! tegen mij en reden in hun eigen auto, prachtig versierd door een boeket in hartvorm.

Tijdens ons kenningsmakingsgesprek bleek al snel dat Natascha super goed wist wat zij wilde en daarbij wel wat hulp kon gebruiken. Dirk-Jan vond alles wel best en hield de begroting goed in de gaten 😉 Op deze begroting stond een trouwauto maar geen ceremoniemeester. Aan het einde van het gesprek kwam hij tot de conclusie : “Ik denk dat het toch wel handig is als jij ons helpt zodat we goed ontspannen zijn op de dag zelf.” Dus die trouwauto werd van de begroting geschrapt.

De voorbereidingen

In de periode naar de bruiloft toe hebben we samen het draaiboek samengesteld. Natascha en Dirk-Jan mailden mij alle afspraken en contactgegevens van de leveranciers en ik zette dit in een gedetailleerde tijdsplanning. Samen hebben de puzzel aan alle logistieke issues opgelost en een club aan fijne en professionele leveranciers samengesteld.

Hoe de dag begon

Hun dag begon met een ontmoeting bij hen thuis, waarna ze naar Strandpaviljoen Het Halve Maentje te Breskens reden. Fotograaf Monique Bonnema volgde hen op de voet. Alle gasten hadden zich al verzameld op het strandpaviljoen en verwelkomde het bruidspaar met een luid applaus. Samen gingen ze aan tafel voor een heerlijke ‘sharing lunch’. Een combinatie van divers belegde broodjes en heerlijke soepen.

Helaas konden we één wens niet vervullen..

De ceremonie op het strand! Een grote wens van Natascha. Maar helaas zat het weer niet mee. Tot 20 minuten voorafgaand aan de ceremonie twijfelden we of het buiten door kon gaan, maar de wind stak op en de het bruidspaar gaf zelf aan om liever binnen te blijven. Samen met het aanwezige personeel hebben we de stoelen opgesteld, de muziekinstallatie op de juiste plaats gezet en alles mooi aangekleed. Met het uitzicht op de zee en een prachtig strand, was de entourage erg mooi!
Tijdens de ceremonie stonden we stil bij het missen van de vader van Natascha. Nog voor de officiële trouwgeloften werden er  twee ballonnen opgelaten voor hem. Een emotioneel moment voor beide families.
Na de ceremonie werd de taart (met een prachtige, op maat gemaakte taart topper) aangesneden en genoten van een glas bubbels.

Ceremoniemeester metSUUS
En het werd nog lang onrustig in Terneuzen

De gasten werden aan het einde van de middag verwacht bij BBQ Restaurant ’t Vijverhof in Terneuzen. Als ceremoniemeester ben ik eerder naar deze locatie gegaan, om te zorgen dat ook deze locatie prachtig versierd werd en helemaal klaar stond. Dit restaurant is geliefd bij het bruidspaar, vanwege hun heerlijke bbq gerechten en fruitige toetjes! Mijn verwachtingen waren hoog na alle verhalen voordien. Deze werden waargemaakt, iedereen heeft heerlijk gesmuld. De eerste avondgasten arriveerden alweer snel (iedereen zat nog lekker uit te buiken) waarna het feest startte rond 21.00 uur met een opzwepende openingsdans! De spanning van het bruidspaar viel zichtbaar van de schouders af en ze genoten van alle liefde die ze kregen.

Nadien stuurde Natasha & Dirk-Jan dit lieve berichtje:
Suus, je bent een topper! Wat waren wij blij met jou als onze ceremoniemeester.

Binnen een half jaar heb ik een super mooie band opgebouwd met dit lieve bruidspaar. Zij straalden vertrouwen en warmte uit en waren nadien erg dankbaar. We hebben in november samen het fotoalbum gekeken en gelachen om alle gekke momenten van de dag! Want ja, met dit prachtige stel kun je ontzettend veel lachen!

Wil je meer weten over mijn diensten als weddingplanner en ceremoniemeester? Klik maar! 

Nieuwsgierig naar een andere bruiloft? Klik!