Lexje & Arno

Al jaren samen, al jaren verloofd, lang sparen en dan de bruiloft krijgen die werd beloofd; een sprookje!

Ik kende Lexje & Arno al langer en bood hen aan, kort na Arno zijn aanzoek, vrijblijvend hen ceremoniemeester te zijn. Lexje had al goed voor ogen wat zij wilde: de kleuren paars en zilver, Slot Moermond, veel drinken, heel goed eten en een bolus i.p.v. taart. Vervolgens kwam er veel hulp uit de familie en kennissen kring. Zo kon ieder detail worden vastgelegd en uitgewerkt, zodat ik het alleen op de juiste plaats op de juiste bestemming moest krijgen!

Sprookjesachtig

De locatie is bij deze bruiloft het middelpunt; een kasteeltje met water er omheen en een prachtige tuin. De ceremoniemeester rechts in de tuin, de foto’s bij het water, de borrel links van het kasteeltje en een bbq met aansluiten het feest op het terras! Zo kwam er geen verveling bij de gasten, was het een vullend programma en kwamen alle details tot hun recht.

Ze werden verrassend door een optreden van een vriend die héél goed kan zingen. En dat terwijl het bruidspaar er van overtuigd was dat hij er echt niet aanwezig kon zijn 😉 Ze kregen een prachtig real live gemaakt schilderij cadeau als aandenken en de vele flessen zelf meegenomen Gin Tonics gingen op!

” Ze is super lief, denkt heel graag met je mee en komt met nieuwe en leuke ideeën. Als ceremoniemeester heb je niet in de gaten dat ze er is in de goede zin van het woord. Ze zorgt ervoor dat jouw dag vlekkeloos en zonser problemen verloopt, zodat jij van alles kunt genieten. Een betere weddingplanner/ceremoniemeester kun je niet wensen!”