Hanna & Jelmer

Hanna & Jelmer trouwden op 26 augustus 2017 met 100 internationale gasten in Burg Haamstede. Ver weg van hun woonplaats Amsterdam!

videocredits: Robin van der Maaren Film & Video

De ceremonie, het diner én het feest vonden alle drie op bij de Schouwse Boer plaats! De catering werd door een tiental gasten verzorgd en de Jazzy Rabbits speelde heerlijke jazz muziek. Er was geen taart maar een koekjesbuffet en de gasten mochten zelf hun biertjes tappen en dranken inschenken.

Door de verschillende momenten op één locatie was het mijn taak om alles in goede banen te leiden. Het belangrijkste: elke locatie op het juiste moment klaar te hebben. Nadat ik alle stoelen, kleden, kussens en windmolens had geplaatst achter in de tuin, verhuisden de gasten van terras naar de ceremonie. Na een mooi bellenblaas moment en de felicitaties vetrok het gehele gezelschap naar het strand. Op dat moment kon ik de dinertafels, samen met mijn medewerkers, gereed maken! Tijdens het diner werd de binnenlocatie omgebouwd tot feestzaal. Toen iedereen lekker aan het dansen was, konden de twee lange dinertafels weer worden opgeruimd!

Om 01.00 uur moest het stil zijn op de locatie, dus heeft het bruidspaar de toen nog aanwezige gasten meegenomen naar het strand voor kampvuurliedjes.

Een Berichtje van Hanna & Jelmer
“De communicatie verliep vooral via e-mail, waarbij Suus alle ontwikkelingen steeds puntsgewijs voor ons op een rij zette. Suus heeft een groot netwerk en iedere keer als we iets nodig hadden, kende zij wel iemand die daarvoor kon zorgen. We wilden een heel persoonlijk feest geven op basis van zelfvoorziening. Suus kon goed inschatten welke activiteiten we zelf met onze vrienden konden voorbereiden en voor welke activiteiten extra hulp nodig was.
Op de dag zelf hadden we alle vertrouwen in Suus en zijn we alleen maar met elkaar en onze gasten bezig geweest. Er waren veel gasten die verschillende talen spraken en ons hielpen in de keuken en bij de op- en afbouw. Suus wist op een ontspannen en efficiente manier alles te regelen en was de perfecte persoon om onze ideeën uit te voeren. We hadden nooit zo’n ontspannen dag gehad zonder de hulp van Suus.”

Klik hier om meer weten te komen over de diensten van metSUUS Weddingplanner en ceremoniemeester!

Nieuwsgierig naar een andere bruiloft? Klik!