Hanna & Jelmer

Hanna & Jelmer trouwden op 26 augustus 2017 met 100 internationale gasten in Burg Haamstede. Ver weg van hun woonplaats Amsterdam!

videocredits: Robin van der Maaren Film & Video

De ceremonie, het diner én het feest vonden alle drie op bij de Schouwse Boer plaats! De catering werd door een tiental gasten verzorgd en de Jazzy Rabbits speelde heerlijke jazz muziek. Er was geen taart maar een koekjesbuffet en de gasten mochten zelf hun biertjes tappen en dranken inschenken.

Door de verschillende momenten op één locatie was het mijn taak om alles in goede banen te leiden. Het belangrijkste: elke locatie op het juiste moment klaar te hebben. Nadat ik alle stoelen, kleden, kussens en windmolens had geplaatst achter in de tuin, verhuisden de gasten van terras naar de ceremonie. Na een mooi bellenblaas moment en de felicitaties vetrok het gehele gezelschap naar het strand. Op dat moment kon ik de dinertafels, samen met mijn medewerkers, gereed maken! Tijdens het diner werd de binnenlocatie omgebouwd tot feestzaal. Toen iedereen lekker aan het dansen was, konden de twee lange dinertafels weer worden opgeruimd!

Om 01.00 uur moest het stil zijn op de locatie, dus heeft het bruidspaar de toen nog aanwezige gasten meegenomen naar het strand voor kampvuurliedjes.

Lees hun review over mij als hun ceremoniemeester op The Perfect Wedding.nl

Ik wil meer weten over de diensten van metSUUS Weddingplanner en ceremoniemeester!