Veerle & Daniel

Een zeeuwse en een jongen uit curacao, bij de kennismaking had ik dat al snel in de gaten. Een vrolijk stel, de een nog aan het studeren de ander aan het werk. Eerste ideeen voor de bruiloft: mengen van culturen, petrol blauw, dieren en culinair goed!

Landlust was de beste locatie voor hun bruiloft! In de natuur, de pauwen struinen langs je voeten, de alpaca’s staan in de wei en het eten is er voortreffelijk. Gastvrijheid staat bij hen bovenaan en ze dachten leuk mee!

Stress neem ik over!

Veerle vond het toch wel lastig, de keuzes maken, hotels boeken, leveranciers kiezen, budget bijhouden en ook nog de stress reduceren. Ik heb haar zo goed als kon bij gestaan, veel gebeld en geprobeerd werk uit handen te nemen. Later gaf ze aan dit als heel fijn en relaxt te hebben ervaren. Mijn doel was bereikt!

Veerle & Daniel zijn getrouwd in het stadhuis van Vlissingen waarna ze even konden inchecken en uit konden rusten bij hun hotel: De Gevangentoren. Natuurlijk was er toen ook tijd voor mooie foto’s gemaakt door Wild Love by Angelique. Aangekomen in Landlust trokken de Alpaca’s al snel de aandacht, behalve 1, die ging er snel van door. Zo’n witte jurk vinden ze toch maar wat gek.

Een heerlijk diner in een klein gezelschap

Met leuke Zeeuwse en Antilliaanse cadeautjes voor de gasten, speeches en veel gelach werd afgesloten met koffie. De bruidstaart werd aangesneden nadat alle avondgasten waren ontvangen, waarna het feest met een toffe band van start ging! De hapjes en biertjes vlogen rond de oren en het was nog lang onrustig in Nieuwdorp ;).

“Suus heeft zowel voor, tijdens, als na onze bruiloft alles voor ons eenvoudig en overzichtelijk gehouden. Haar ervaring en contacten (fotografen, bloemisten, kappers, visagie) hebben ons veel tijd en moeite gespaard zodat wij ons op de leuke dingen konden richten. Ze was lief voor ons, maar wist ook zeker de gasten te sturen en het programma in de gaten te houden.”