Artikel gepubliceerd op Zankyou Weddings

Zankyou Nederland zocht 10 dagen geleden contact met mij op voor het publiceren van een artikel. Ze vroegen mij redenen te gegeven voor het inhuren van een weddingplanner. Vanuit mijn eigen visie en werkwijze heb ik het artikel geschreven: “Waarom ook jullie voor een weddingplanner moeten kiezen!”

 “Een weddingplanner klinkt erg Amerikaans, duur en misschien wat decadent. Vertaald naar het Nederlands is het ‘huwelijksplanner’, maar dat klinkt veel minder sprankelend, toch? Veel Nederlanders zien het inhuren van een weddingplanner als een overbodige luxe, maar wij willen jullie nogmaals op het hart drukken dat dit absoluut niet het geval is. Weddingplanner Suzanne van metSUUS heeft ons nog eens een aantal redenen gegeven, waarom niemand zonder weddingplanner zou moeten trouwen!”

Lees hier de gehele publicatie!

Met de omlijsting van foto’s, o.a. gemaakt door Saskia van der Eijk Fotografie, vind ik het resultaat erg leuk geworden! Via Facebook en Instagram is er publiciteit gegeven aan dit artikel.

Zankyou Weddings is een internationale trouwwebsite waarop informatie over trends, ontwikkelingen en leveranciers te vinden is. Ook kunnen bruidsparen een cadeaulijst aanmaken op deze website, dat is erg handig! Op hun website vermelden ze: ‘Tot nu toe maken per jaar meer dan 350,000 koppels een bruiloftsite aan via Zankyou, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.’